| Home | Wie zijn wij? | Wilt u kopen? | Wilt u verkopen? | Gastenboek | Kontaktgegevens |
Immo Tenerife - Eigendom Kopen - VisaVerde CS S.L.
  Nederlands sprekende makelaar op Tenerife sinds 1994. Goed en gedegen advies.

  Inbeslagnames | Luxe | Aanbevelingen | Prijsverlagingen | Nieuw | Niet Beschikbaar | Verkocht
Belgisch Vastgoedmakelaar Tenerife
 Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend kontakt met ons opnemen. visaverde.com propiedad-en-tenerife.com makelaar-in-tenerife.com immobilier-tenerife.com tenerife-immo.be nieruchomosci-na-teneryfie.com immobilien-auf-teneriffa.com tenerife-immobili.com visaverde.ru 
Eigendom Tenerife

Wij heten u van harte welkom op de website van makelaarskantoor Visa Verde, sinds 1994 gevestigd in Tenerife. Inmiddels hebben wij een ruime ervaring op de onroerend goed markt van Tenerife, die zich de laatste jaren economisch en commercieel flink ontwikkeld heeft en zeer in trek is bij kopers van allerlei nationaliteiten.

Het kopen en verkopen van onroerend goed is een belangrijke zaak voor beide partijen en moet zeer serieus behandeld worden met uitstekende kennis van zaken.

Ons team werkt als onafhankelijk adviseur en bemiddelaar en brengt kopers en verkopers van onroerend goed op een prettige manier bij elkaar. We hebben ons vooral gespecialiseerd in het correct afhandelen van elke transactie zodat wij beide partijen een uitstekende service en garantie kunnen bieden.
Helaas hebben makelaars over de gehele wereld en misschien wel heel specifiek in Spanje geen goede reputatie opgebouwd. U hoeft maar even te zoeken op Internet en u vindt een groot aantal schrikbarende verhalen van mensen die geen goede ervaringen hebben met het kopen van hun (tweede) woning in Spanje. Helaas is het waar dat er wel een aantal risico’s kleven aan het kopen van onroerend goed in dit prachtige zonovergoten land, maar gelukkig zijn de nare ervaringen slechts een heel klein percentage van alle transacties die jaarlijks plaats vinden in Spanje. Zoals altijd bereiken alleen de slechte ervaringen de media en de goede ervaringen verdwijnen roemloos in het niets.
De samenwerking met Visa Verde verzekert u van een goede, ontspannen afhandeling van aankoop en/of verkoop van uw woning in Tenerife. Uw ervaring zal de media niet halen, dat garanderen wij!
Als u Tenerife bezoekt zult u vele makelaars aantreffen die u op alle manieren proberen te overtuigen van hun kwaliteiten door het vermelden van gewonnen prijzen en lidmaatschappen van allerlei organisaties. Visa Verde doet dit niet. Wij beweren niet de beste, de grootste of de snelst groeiende makelaar te zijn. Wat wij belangrijk vinden is dat onze klanten het kopen van hun (tweede) woning in Tenerife als een ontspannen, duidelijke, goed georganiseerde transactie ervaren. Een groot aantal van onze klanten hebben dat schriftelijk bevestigd in ons gastenboek. Neem contact met ons op en vraag naar referenties, zodat u van onze klanten kunt horen hoe het hen vergaan is! Wij geven u die graag.
Tenerife Immo U hebt met Ć©Ć©n aanspreekpunt toegang tot het grootste gedeelte van het aanbod van zowel nieuwbouwprojecten als bestaande bouw in de regio van voorkeur omdat wij ook samenwerken met andere makelaars in Tenerife.
Tenerife Immo EfficiĆ«ntie: door ons voorbereidend werk ziet u tijdens de bezichtigingen nou juist datgene dat het beste bij Ćŗw wensen past.
Tenerife Immo Flexibiliteit: Mocht u tot andere inzichten komen tijdens het bezoek ter plaatse dan kunnen wij snel schakelen en het programma aanpassen aan de nieuwe wensen en ideeƫn.
Tenerife Immo Service: Onze service is uitermate goed. Zeker onze After Sales Service zal u doen verbazen. U kunt meteen gaan genieten van uw aankoop want wij nemen alle zorg uit handen. Hypotheek, verzekeringen, water/licht/telefoon- aansluitingen, belastingen enz.. worden door ons afgehandeld.
Makelaarskantoor Visa Verde is de juiste en betrouwbare keus in Tenerife! Wij hopen u dan ook binnenkort in ons kantoor te mogen verwelkomen onder het genot van een vers gezet kopje koffie.


VisaVerde Consultancy Services S.L. - B107 Garden City, Playa de las Americas, San Eugenio Bajo, 38660, Tenerife. tel: +0034 922794214.

bouwgrond te koop, tenerife immo, huis te koop, woning te koop, eigendom kopen, immo te koop, aankoop appartementen, immobiliƫn,
investeren, vastgoed, immo belgiƫ, immobilien, vakantiewoningen, woonstee tenerife, immobiliƫnmakelaar, eigendom verkopen tenerife.